Translate

vrijdag 3 februari 2017

Purple.....


Nou, dan mag een paarse tas toch niet in je tassen-collectie ontbreken!

Ik heb er een gemaakt.
Een handtas/schoudertas van twee soorten verschillend bedrukt "vervaagd" paars kelim met wat blauwe en groene kleuraccenten.  

Deze tas is gevoerd met paars-auberginekleurig katoen met een geborduurd bloemenpatroon; ik heb de oorspronkelijk dunne voeringstof verstevigd met ongebleekte katoen.
Zoals eigenlijk bij al mijn tassen heeft ook deze een handig, ruim binnenvak.

Aan de bovenzijde van de tas heb ik aan de voorkant over de volledige breedte een vintage "belly dance belt" bevestigd; zelf kralen in bijpassende kleuren aan de bovenkant en zijkanten vastgezet en de belt nog uitgebreid met pompoms in "matchende" kleuren.
Aan de achterkant van de tas is op de overgang van de twee verschillende soorten kelim een rij metalen amuletten vastgezet; en dan is er ook nog een zelfgemaakte kwast/hanger, opgebouwd uit "Kuchi" sieraadonderdelen.  

De "shopper" heeft tashengsels (breedte 1.5 cm) van zwart leer en een stevige, van kelim gemaakte draagriem (breedte 4 cm).
De tashengsels zijn ongeveer 32 cm lang, de draagriem ongeveer 76 cm.

Voor de afwerking van de binnen- buiten- en onderkant van de tas heb ik verschillende vintage metalen amuletten gebruikt.

De tas sluit met een zilverkleurige magneetsluiting.

Afmeting tas: ongeveer 42 x 37 cm.

Verkocht.

De foto's:


"Restauratie" van de vintage "bellydance belt"

Geen opmerkingen:

Een reactie posten