Translate

donderdag 1 februari 2024

Boho bag - Kilim bag - Tote bag - Shoulderbag - Handbag met een "tribal touch".....

Deze tas is volledig handgemaakt van een uniek vintage kelim kussenovertrek in de kleur gebroken wit, met geborduurde patronen in heel veel kleuren.

De tas heeft een bodem van kastanjebruin suède, en de voering van de tas is gemaakt van fluweel met kleurige strepen; het handige, afsluitbare binnen vak is, evenals de bovenrand van de tas gemaakt van een vintage shawl met paisley dessin.

Aan de bovenzijde van de tas heb ik aan de voorkant een vintage strook "belly dance belt/Afghan belt" bevestigd, met heel veel zogenaamde "Turkoman buttons", vintage munten en kralen.

Op de achterzijde van de tas heb ik in het midden aan de bovenkant een vintage stoffen Hmong medaillon vastgemaakt en voor de afwerking van de onderkant van de tas heb ik vintage metalen "Turkoman buttons" gebruikt.

De tas heeft tashengsels en een afneembare, in lengte verstelbare schouderriem van kastanjebruin leer. De tashengsels zijn ongeveer 27 cm (10.6 inch) lang en 1.5 cm (0.6 inch) breed. De draagriem is 2 cm (0.8 inch) breed.

De tas, evenals het binnen vak, sluit met een zilverkleurige magneetsluiting.

Afmeting tas: breedte x hoogte: circa 30 x 34 cm (12 x 13.4 inch).

Prijs tas: € 195.

De foto's:




































 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten