Translate

woensdag 26 januari 2022

Kantha bag - Boho bag - Tote bag - Shoulderbag - Summerbag met "tribal" details...

Deze tas van formaat is volledig handgemaakt van een vintage katoenen Kantha quilt in roze, oranje, groen, paars, blauw/turquoise tinten.

De tas is gevoerd met een katoenen blockprint stof in de kleur oranje, en voorzien van een handig, ruim binnenvak van Ikat katoen. De insteekvakken aan de achterzijde van de tas zijn gevoerd met een katoenen blockprint stof in de kleur donkerroze, dezelfde stof als het bovenrandje van de tas.

Aan de bovenzijde van de tas heb ik aan de voorkant een strook vintage "belly dance belt/Afghan belt" bevestigd, met heel veel kralen, zogenaamde "Turkoman buttons" en oude munten. Aan de onderkant van de belt heb ik een strook katoenen franje in naturel kleur vastgemaakt.

De achterzijde van de tas heeft aan de onderkant twee gevoerde insteekvakken (handig voor bijvoorbeeld je telefoon, sleutels of leesbriel...) en een vintage Kuchi kralenmedaillon in het midden van de vakverdeling.

De tas heeft tashengsels van taupekleurig leer; deze tashengsels zijn ongeveer 61 cm (24 inch) lang en 2 cm (0.8 inch) breed.

De afneembare draagriem van Kantha katoen is ongeveer 95 cm (37.5 inch) lang en 4 cm (1.6 inch) breed; geen probleem om de tas ook als zogenaamde "cross body tas" te gebruiken.

De tas sluit aan de binnenkant-bovenkant met een zilverkleurige magneetsluiting.

Voor de afwerking van de onderkant van de tas heb ik vintage "Turkoman buttons" gebruikt.

Afmeting tas: breedte x hoogte: circa 48 x 38 cm (19 x 15 inch).

Verkocht.

De foto's:
























Geen opmerkingen:

Een reactie posten