Translate

maandag 3 juni 2024

Boho bag - Kelim bag - Patchwork bag - Handmade bag - Shoulderbag met een "tribal" touch.....

Deze tas is volledig handgemaakt van verschillende vintage kelim kussenovertrekken in prachtige vervaagde pasteltinten. Een echte patchwork tas dus!

De voering van de tas is gemaakt van een zijde stof in een perfect bij de gebruikte kelim passende kleur oranje-rood; de voering is voorzien van een handig binnen vak.

Aan de bovenzijde van de tas heb ik aan de voorkant een strook vintage "belly dance belt/Afghan belt" bevestigd met vintage zogenaamde "Turkoman buttons" en munten; zelf nog kralen en pompons in passende kleuren erop vastgezet.

Op de achterzijde van de tas heb ik een extra insteek vak toegevoegd, gevoerd met dezelfde stof die gebruikt is voor de bovenrand van de tas.

De tas heeft tashengsels en een afneembare, in lengte verstelbare schouderriem van donkerbruin leer. De tashengsels zijn ongeveer 28 cm (11 inch) lang en de breedte van zowel de tashengsels als de draagriem is 2 cm (0.8 inch).

De tas sluit aan de binnenkant met een zilverkleurige magneetsluiting.

Voor de afwerking van de onderkant en de insteekvakken van de tas heb ik "Turkoman buttons" en vintage metalen amuletten gebruikt.

Afmeting tas: breedte x hoogte: circa 33 x 35 cm (13 x 14 inch).

Prijs tas: € 195.

De foto's:


































 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten